估波论坛

会员注册
搜索

[足球] 不來梅冇「堡」留受讓抵撐

总参赛

总盈利

周盈利

超级版主

专家点

盘口精英奖最旺人气奖终生成就奖

雲達不來梅開季一路都無法打開勝利之門,要去到10月底德國盃之後先贏到波,不過佢哋一贏就連贏3場,證明班球員已經重拾信心。今晚佢哋作客榜下游球隊漢堡受讓半一,下盤值博!(有線61、64、201、203及中央5台周日晚10:30直播)

雲達不來梅今季玩不設防,11輪聯賽足足失咗24球,好在自從喺10月底改由史基普尼克接掌帥印之後,成班波即刻脫胎換骨,先喺德國盃以2:0擊敗真尼沙,跟住仲好叻仔咁砌低埋緬恩斯同史特加,當中阿根廷射手迪山度嚟晒料猛入波,但講到最犀利嘅,係不來梅喺呢3場波只係失咗1球,由不設防變成銅牆鐵壁,史帥應記一功,同時亦睇得出班球員嘅信心返晒嚟,今鋪去到漢堡地頭都唔使驚!

佢哋今場對手漢堡嘅表現都仲係好曳,而且前鋒麥斯比斯達、中場積拉錫及門將艾達等幾件「十字兵」都仲未落得場,陣容都幾殘吓。睇埋往績,雙方近6次交手漢堡輸足5次,今晚漢堡就算有地利都唔睇好,仲要讓到半一,呢場第101次北部打吡梗係要撐不來梅下盤啦!
頂「占」推介:雲達不來梅(下盤)

有線球彩台主持阿占

球彩電郵:soccer64@cabletv.com.hk

面書球彩專頁:http://fb.com/icable64

Phone波熱線:1831678

「快樂星期天」:晚上10:00-2:30