估波论坛

会员注册
搜索

[足球] 曼城斬草除「根」報仇雪恨

总参赛

总盈利

周盈利

超级版主

专家点

盘口精英奖最旺人气奖终生成就奖

4個月前韋根喺足總盃決賽爆冷砌低曼城,雙方今晚喺聯賽盃第3圈再續前緣,唔同嘅係家陣韋根面目全非,勢如破竹嘅曼城要報仇,主場有望大勝,1.59倍「讓主」係熱啲,但勝在穩陣!

(開賽時間:周三凌晨2:45)

曼城上周中喺歐聯分組賽大炒柏辛域陀尼亞,前晚就喺打吡大勝曼聯4:1,狀態好到不得了。話就話呢支「億萬大軍」相隔48個鐘就出戰,但曼城勝在兵源充足,領隊比歷連尼亦講明會以輪換制應付呢場聯賽盃,預期傷愈嘅米卡李察士、魯迪維爾同迪斯高都會擔正,呢班二線兵為取悅比帥,今晚仲唔搏命等幾時?
韋根幾條戰線踢到殘

對家韋根今季喺英冠角逐,賽程已經頻密,仲要兼顧歐霸盃戰線,班球員踢到殘,計落就有鋒將格蘭荷特、馬隆尼同卡林麥馬拿文一班十字軍,領隊奧雲高尼就算曉變魔術,睇怕今鋪都難逃大敗厄運。

同晚,車路士會造訪甲組仔史雲頓,「藍戰士」翼鋒桑馬達為證明領隊莫連奴貶佢做後備係錯嘅,今鋪有正選打肯定搏命,由佢夥拍費托攻堅,相信近兩仗勁失5球嘅史雲頓未必頂得住,捧1.77倍「讓客」。

(開賽時間:周三凌晨2:45)