估波论坛

会员注册
搜索

[足球] 曼城「西」征1.52倍W咪嫌熱

总参赛

总盈利

周盈利

超级版主

专家点

盘口精英奖最旺人气奖终生成就奖

比歷連尼Order要上榜首

近兩場英超一共派咗9隻蛋畀對手嘅曼城,強勢升上聯賽第3位,佢哋暫時只係落後榜首嘅阿仙奴6分。領隊比歷連尼話明新年前要殺上榜首,一眾球星收到Order實識做,而且鐵衞高柏尼傷愈歸隊,今次對住近況麻麻嘅西布朗肯定唔會手軟,1.52倍客勝值得支持。

(now625台周四凌晨4:00直播)

曼城主帥比歷連尼賽前落Order要改善作客戰績,仲話要喺新年前做一哥,成班球星落場唔搏命,容乜易同赫特一樣畀人燉去坐冷板?事實上「藍月亮」一眾鋒將勁Fit,射手阿古路級數高晒唔愁冇波入。咪忘記佢哋仲有個後備殺手迪斯高,呢位波斯尼亞射手上季兩鬥西布朗省3球,今仗隨時再做奇兵,加上中堅高柏尼重返大軍,守得穩時進攻自然可以更加放心。
西布朗防線甩漏多

曼城今場嘅對手西布朗近況一般,近7場只係贏過唔夠班嘅水晶宮。況且呢班波防線甩漏唔少,連續3場比賽都失2球,今仗仲有中場大將穆林保停賽,門將賓科士打又未好番,睇個勢好難阻止曼城攞到3連勝。